Verander je haarkleur met deze inspirerende roze haarideeën

Roze tinten zijn niet alleen meer voor rocksterren en modellen. Roze haar heeft onze mainstream cultuur bereikt, omdat vrouwen overal verschillende tinten van deze avontuurlijke tint proberen. Het mooie van roze haar is dat iedereen het kan proberen, omdat er verschillende tinten en opties zijn die voor iedereen werken. Je overweegt misschien om in pastelroze haar te duiken of voor een hele kop hete roze haarkleur te gaan voor een all-over effect. Bekijk onze gids over roze haarkleurideeën.

Welke roze haarkleurideeën je ook aantrekt, je hebt even ongelooflijke roze kapsels nodig om je nieuwe tint gedurfde haarkleur te laten zien. Bekijk enkele gedurfde en leuke roze haarideeën om je te inspireren:

1. Uitgeblazen Pixie

roze haar kort uitgeblazen
Föhn je haar ondersteboven voor extra volume.

Geef je frisroze haar een nieuw volumeniveau door je lokken met je hoofd ondersteboven te föhnen. Dit zorgt ervoor dat elke streng droogt en weggaat van de hoofdhuid in plaats van er plat tegenaan, waardoor je veel volume bij je wortels hebt. Zorg ervoor dat je je haar voorbereidt met TRESemmé Thermal Creations Warmte Tamer Spray om je haar te beschermen tegen eventuele hitteschade.

2. Gewortelde Medium Roze Lob

roze haar gewortelde medium roze lob
Combineer chic en edgy in deze trendy stijl.

Doe mee aan de roze haartrend zonder je natuurlijke basiskleur op te offeren door te kiezen voor een zwaar gewortelde look. We houden van hoe edgy en cool deze rechte lob eruit ziet. Deze stijl is ook een typisch patroon dat te vinden is bij het zoeken naar roze pruiken als je echt je werkelijke haarkleur niet wilt veranderen.

3. Edgy Ombré

roze haar roze ombre
Geef je klassieke ombré een edgy twist.

Geef je klassieke ombré-look een edgy upgrade door de onderste helft een levendige tint roze te laten verven. We houden van dit alternatief voor een klassieke ombré-stijl en hebben het gevoel dat het de komende seizoenen on-trend zal zijn.

4. Teeny Tiny Hoogtepunten

roze haar roze karamel highlights
Overweeg verspreide hoogtepunten.

Als het verven van je hele haardos felroze aanvoelt als een grote verplichting, wil je deze verspreide gemarkeerde look overwegen. Deze tinten roze en lichte karamel vermengen zich tot een iets subtieler maar spectaculairder roze kapsel.

5. Veelkleurige krullen

roze haar veelkleurige krullen
Waarom genoegen nemen met één kleur als je er drie kunt dragen?

Mix je nieuwe roze haar met tinten blond en bruin voor een blended look. Gebruik je krultang om moeiteloze krullen te maken en vernevel ze met TRESemmé Compressed Micro Mist Hairspray Texture Hold Niveau 1 om nog meer textuur en houvast toe te voegen.

6. Micro bangs

roze haar micro bangs undercut
Combineer micro bangs met je nieuwe felroze haarkleur.

Het toevoegen van micro bangs aan de mix voegt nog meer aandacht toe aan je nieuwe tint. Als je klaar bent om je haar naar een ander niveau te tillen, kun je ook een undercut toevoegen. Naarmate deze stijl groeit, zal het ook een cool gelaagd effect creëren, vooral als je besluit om de kleur regelmatig bij te werken.

7. Magenta

roze haar magenta roze lange golven
Probeer een onverwachte tint roze.

Neem je look een tint donkerder met deze gedurfde tint magenta haarkleur. Wanneer u kiest voor een heldere haarkleur zoals deze, moet u ervoor zorgen dat u haarproducten gebruikt die uw kleur beschermen en verbeteren. Ruil je gebruikelijke fles droogshampoo in voor Suave Professionals Keratin Infusion Color Care Droogshampoo om je lokken helder en fris te houden.

8. Pasteltinten

roze haar lichtroze lichtblauw lange krullen
De overgang tussen verschillende tinten pastel haarkleur.

We houden ervan hoe naadloos verschillende tinten pastel haarkleur samenvloeien. De overgang van blauw naar roze naadloos in deze prachtige stijl. Dit is de perfecte stijl bij het overschakelen naar de lente of zomer!

9. Lichtroze uiteinden

roze haar lichtroze uiteinden brunette
Verlicht alleen de uiteinden.

Verlicht de uiteinden van je stijl voor een gemakkelijke en zorgeloze manier om roze haar te proberen zonder al je lokken aan de oorzaak te binden. Deze stijl maakt het gemakkelijker om over te schakelen naar andere kleuren zoals je wilt zonder de extra moeite om je hele manen opnieuw te moeten verven.

10. Schokkerige lagen

roze haar schokkerige bob bangs
Overweeg een allround edgy stijl.

Neem de randfactor omhoog door je roze haar te combineren met een kort en schokkerig kapsel. Fleur de boel op met knallen en lagen die helpen om je look des te meer de moeite waard te maken!