Victoriaanse kapsels: 22 Victoriaanse tijdperk looks om dit seizoen opnieuw te creëren

Victoriaanse kapsels bedekken veel terrein en omvatten een verscheidenheid aan haartypes en trends. Sommige stijlen zijn meer ontspannen en gemakkelijk in de omgang, terwijl andere accessoires en technieken vereisen die een beetje complexer en ingewikkelder zijn. Als je op zoek bent naar Victoriaanse kapsels om je look dit seizoen te inspireren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Of je nu vijf minuten of 20 hebt, of dat je lang of kort haar hebt om mee te spelen, je zult zeker iets vinden dat voor jou werkt.

Scroll verder voor kapsels uit het Victoriaanse tijdperk om vandaag te moderniseren:

1. Uitgeborstelde Krullen

victoriaanse kapsels geborstelde krullen
Beschouw dit als uw gids voor het creëren van een relaxte Victoriaanse look.

Graaf je haarborstel uit de opslag en kam je krullen uit voor een relaxte, geborstelde look. Deze ontspannen look is een gemakkelijke manier om je natuurlijke textuur te omarmen en toch je look te veranderen.

2. Een zeer 2021 Victoriaanse stijl

victoriaanse kapsels lang los natuurlijk haar
Laat het groeien… en groeien.

Op zoek naar een klassieke Victoriaanse stijl in de 21e eeuw? Omarm een wereld zonder stylingtools en laat je haar uitgroeien. Draag het los en natuurlijk voor een easy go-to look.

3. Extra lange paardenstaart

victoriaanse kapsels lange gekrulde paardenstaart
Pak je hairextensions, dames.

Pak je langste hairextensions en knip ze in de achterkant van je haar om je te helpen bij het creëren van een super, super lange paardenstaart. Gebruik een krultang om je haar en de extensions samen te krullen voor maximale blending.

4. Houd het natuurlijk

victoriaanse kapsels natuurlijke golven brunette
Je natuurlijke krullen kunnen een eigen statement maken.

Soms is natuurlijk het beste, en deze stijl is het bewijs. Sla alle haarproducten over en omarm een vleugje kroes. Dit “I woke up like this” kapsel is 2021-ready met een vintage spin.

5. Alles vastgepind

victoriaanse kapsels opgespeld brunette
Speld je krullen op in een elegante, gezwollen stijl.

Dit is een van die stijlen die werkt voor vrouwen van alle leeftijden. Speld je strengen op tot een elegante lage knot en spritz de afgewerkte look met een spray van Dove Style+Care Extra Hold Haarlak om het op zijn plaats te houden.

6. Volumineuze Bun

victoriaanse kapsels geplaagde knot brunette
Sommige strategische plagerijen zullen je helpen deze look te spijkeren.

Nagel deze look in een mum van tijd door het haar aan de achterkant van je hoofd te plagen en je haar in een lage knot te winden. Gebruik bobby pins om de afgewerkte look op zijn plaats te houden.

7. Een moderne kijk

victoriaanse kapsels rood haar geplaagde voorkant
Combineer strak en klassiek.

Combineer volume en glans voor een zeer moderne kijk op een klassieke Victoriaanse volumineuze look. Plaag het haar aan de bovenkant van je hoofd en gebruik vervolgens je haarborstel of kam om de bovenkant glad te maken. Rennen Emerge Glow Off Serum door je lokken om gladheid en glans toe te voegen aan de onderste driekwart van je haar.

8. Geplaagde Updo

victoriaanse kapsels geplaagd gedraaide updo accessoires
Een no-fail manier om D.I.Y. een updo te maken.

Gebruik de twist and pin-methode om pro-updo-vaardigheden te vervalsen. Draai haarlokken van een centimeter terug van je gezicht en speld ze op hun plaats. Kruis twee bobby-pinnen in een ‘X’-vorm om ze op hun plaats te vergrendelen.

9. Klassieke strakke krullen

victoriaanse kapsels strakke krullen krultangen
De juiste krultangen helpen je om de natuurlijke textuur te faken.

Bekijk enkele van onze beste tips voor haarkrullers en vind de beste voor jou. Fake deze klassieke, natuurlijk ogende strakke krullen met behulp van deze nachtelijke krulmethode.

10. Gedraaide krullen

victoriaanse kapsels gedraaide krullen blonde updo
Draai je strengen en verzamel ze naar de achterkant van je hoofd in een gemakkelijke updo.

Makkelijker dan dit wordt het echt niet. Gebruik je natuurlijke textuur of laat een krultang door je haar lopen om een rommelige textuur te creëren. Neem grote lokken haar en draai ze terug in een updo. Zorg ervoor dat je niet te strak trekt, zodat je de vorm van elke krul niet in gevaar brengt.

11. Gedraaide lage kroon

victoriaanse haarstylinges gedraaide half up blonde stijl
Draai je haar naar achteren en speld het gewoon op zijn plaats.

Deze look is geschikt voor een Victoriaanse prinses, om nog maar te zwijgen van het pronken met je prachtige hoogtepunten! Draai twee voorste stukken terug in een lage kroon en zet deze op zijn plaats met een doorzichtige haarband die naadloos overgaat in je haar.

12. Krullende vlecht

victoriaanse kapsels gekrulde vlecht
Laat je kortere krullen opvallen door een lange driestrengs vlecht.

Victoriaanse stijlen hebben alles te maken met volume erbovenop. Draag je haar in een lange driestrengs vlecht, maar zorg ervoor dat je je krullen kunt laten zien door de kortere lagen eruit te trekken.

13. Krul je Bob

victoriaanse kapsels krullende brunette bob
Een krullende bob is een moderne draai aan een klassieke stijl.

Combineer nieuwe en oude trends door je haar in een korte krullende bob te dragen. Dit kapsel haalt het meeste uit je krultextuur terwijl je je lokken een vintage draai geeft.

14. Veren voor dagen

victoriaanse kapsels veren hoofdband blond steil haar
Een gevederde hoofdband werkt bij elk haartype.

Op zoek naar een Victoriaans kapsel dat werkt met elk haartype en textuur? Probeer eens een gevederde hoofdband. Dit is een knipoog naar klassieke Victoriaanse haaraccessoires en werkt goed met een verscheidenheid aan haartypes.

15. Bloem Hoofdband

victoriaanse kapsels bloem hoofdband knot
Het zit allemaal in de accessoires.

Wat dat betreft is het belangrijk om te onthouden dat de juiste haaraccessoires elke look kunnen transformeren. Upgrade een klassieke lage bun door een gebloemde hoofdband toe te voegen die een belangrijk statement maakt.

16. Natuurlijke krullen

victoriaanse kapsels natuurlijke krullen bloemen
Gebruik bloemen om je natuurlijke krullen te beschermen.

Stop echte bloemen in je haar net boven je oor voor een eeuwenoude vorm van accessoriseren.

17. Ga voor een diep deel

victoriaanse kapsels zijdeel brunette krullen
Probeer je krullen opzij te zetten.

We zijn er zeker van dat u al alles weet over hoe impactvol een eenvoudige verandering van uw onderdeel kan zijn. Combineer klassieke krullen met een ander deel voor een directe verandering van perspectief.

18. Zijdelingse wendingen

victoriaanse kapsels zijkant draait strakke krullen
Combineer strakke krullen met zijwendingen.

Speel met textuur en dimensie door strakke krullen te combineren met elegante zijwendingen.

19. Gladde bun

victoriaanse kapsels gladde knot donker brunette
Beschouw dit als een moderne versie van een Victoriaanse stijl.

Deze moderne versie van een Victoriaanse stijl vereist een beetje glans en minimale styling. Rennen Suave Professionals Avocado + Olijfolie Smoothing Leave-In Conditioning Cream door het haar heen en trek het terug in een lage knot. Trek een paar stukken verlies in de voorkant voor extra visuele interesse.

20. Gestileerde golven

victoriaanse kapsels half up stijl golven
De juiste combinatie van haarproducten houdt deze look op zijn plaats.

Verzamel je haar losjes in een halve updo en zorg ervoor dat je de zijkanten gladstrijkt terwijl je de bovenkant loslaat. Laat de golven aan de bovenkant van de stijl gedefinieerd blijven om deze look te spijkeren.

21. Een gepolijste Updo

victoriaanse kapsels geplaagd half up brunette
Scoor een groot volume.

Plagen, plagen en plagen nog eens. Gebruik een plagerige kam om lift te creëren aan de voorste wortels van je haar en maak de blik naar achteren glad. Gebruik dezelfde kam om eventuele flyaways te stroomlijnen en zet vervolgens de half-up stijl vast met een haardas.

22. Verwrongen Half-Updo

victoriaans kapsel gedraaide voorkant blond
Draai de voorkant van je haar naar achteren voor deze klassieke stijl.

Creëer verticale wendingen door een Franse vlechtbenadering van deze stijl te volgen. Begin elke draai aan je wortels en voeg haar toe aan de steek terwijl je naar beneden beweegt.

Denk je erover om een van deze stijlen uit te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons over @AllThingsHairUS!