Vind de beste keratineverzachtende behandeling voor uw haartype

Wij geloven heilig in de kracht van een keratine haarbehandeling en keratine producten. Serieus, als je ooit moeite hebt gehad om je haar onder controle te krijgen, heb je wat nodig keratine smoothing behandelingen in je leven.

Wanneer u begint na te denken over het krijgen van een keratine gladmakende behandeling, is er een heleboel te overwegen. Alles, van de prijs tot hoe steil je haar wilt hebben, komen allemaal in het spel wanneer je uitzoekt of een salon of thuisoptie het beste voor je is. Het gebruik van keratineproducten thuis is een betere optie voor diegenen die de kosten laag willen houden en opties open willen houden.

In de eenvoudigste vorm is een keratine-gladmakende behandeling thuis een tijdelijke optie waarmee u een paar dagen kroesvrije sloten kunt hebben; terwijl de salonroute je maandenlang voorziet van strak, steil haar! Met al deze vragen die rond stuiteren in je hoofd, zoals keratine goed is voor je haar, zijn we hier om je te helpen het grote salon versus thuis keratine behandeling raadsel te doorbreken. Uiteindelijk zullen beide keratine-gladmakende behandelingen je steil haar geven, maar ze kunnen niet meer verschillen.

1. Keratine haarbehandeling thuis

Het voor de hand liggende voordeel van het doen van een keratine-gladmakende behandeling in uw huis is hoe gemakkelijk dit proces is. Het enige dat u hoeft te doen, is een keratine-gladstrijkingssysteem ophalen bij uw plaatselijke drogisterij, zoals een van de beste keratineshampoos en keratine diepe conditioners: TRESemmé 7 Dagen Keratin Smooth Shampoo en TRESemmé 7 Dagen Keratin Smooth Conditioner. Dit was- en verzorgingssysteem werkt om u te helpen soepele, kroesvrije sloten te bereiken voor maximaal drie wasbeurten.

Als je echt krullend of golvend haar hebt, heb je misschien wat extra warmtestyling nodig om je haar steil te krijgen, maar er zijn keratinebehandelingen voor golvend haar en keratinebehandelingen voor krullend haar. Om deze look te bereiken, bereid je je haar voor met de TRESemmé Keratin Smooth 7 Dagen Heat Activated Treatment en föhn het recht. Voor nog rechtere lokken gebruik je een stijltang om eigenzinnige stukjes van je haar te temmen.

2. Prijsverschil vs. Salon

Hier is de kicker die uw keratine gladmakende behandelingsbeslissing kan maken of breken. In de salon kan een professionele keratinebehandeling je overal van $ 150 tot $ 300 kosten, afhankelijk van de salon en je haarlengte. Daarom valt het onder de categorie uitspattingen. Thuis voor een keratine haarbehandeling gaan zal zeker veel gemakkelijker zijn voor de portemonnee.

3. Tijdsbesteding vs. Salon

Als je thuis een keratine haarbehandeling doet, verander je eigenlijk maar een paar producten uit je normale haarstyling routine. Dus zolang je gewend bent om de tijd te nemen om je haar recht te trekken, kost het eigenlijk geen tijd meer uit je dag. Het krijgen van een keratineverzachtende behandeling in de salon kan daarentegen anderhalf uur tot twee uur duren, afhankelijk van je haarlengte. Voeg daar een trim en een goed gesprek met je stylist aan toe en je hebt een leuke middag in de salonstoel.

4. Lengte van de resultaten vs. Salon

Samen met de prijs, hoe lang de behandeling duurt, is waar het krijgen van een keratine haarbehandeling thuis verschilt van naar de salon gaan. De TRESemmé 7 Dagen Keratine Smooth de behandeling duurt ongeveer drie wasbeurten als je een dagelijkse haarwasser bent. De salon-stijl keratine haarbehandeling duurt veel langer met ongeveer twee tot drie maanden. Dat maakt de prijs iets makkelijker te slikken.

Lees verder om zes manieren te zien waarop u keratineproducten in uw routine kunt verwerken als u de thuisbehandelingsroute kiest:

krullende halve updo
Het gebruik van keratine is een geweldige manier om kroes golvend / krullend haar te beheren.

1. Keratine producten kunnen je haar beter handelbaar maken

Als je van je krullende of golvende textuur houdt, maar ziek bent van het omgaan met kroezen, probeer dan een keratineshampoo. We houden ervan hoe Suave Professionals Keratin Infusie Smoothing Shampoo en Conditioner werkt als een team om je haar te reinigen met lagere sulfaten. Ze helpen ook kroezen te voorkomen en maken je haar gemakkelijker om mee te werken. Een dreamteam, fundamenteelNYL

2. Keratine helpt het haar gladder te maken

Om serieus zijdezacht haar te krijgen, hoef je niet verder te zoeken dan haarserums. Om dat toegevoegde nagelriem-gladmakende voordeel van keratineproducten te krijgen, probeer dan TRESemmé Keratin Smooth Shine Serum. Dit serum geeft je niet alleen echt glanzend haar, maar het kan ook helpen om strengen te beschermen tegen kroezen, vochtigheid en droogte. Het doet dit allemaal zonder je haar te verzwaren! Breng gewoon een tot twee pompjes aan op je haar voordat je gaat blazen en je bent klaar om te gaan. Aan de andere kant, als je hebt besloten om je kroeshaar te omarmen, bekijk dan deze kapsels voor kroeshaar.

3. Keratine helpt je kleur op te frissen

Als je een haarkleurfanaat bent, weten we zeker dat je weet dat het wassen van je haar geen wonderen doet om die kleur levendig te houden. Als je er alles aan doet om je haarkleur er fris uit te laten zien, moet je af en toe een wasbeurt overslaan. Om je door die vette dagen met opgefriste wortels heen te helpen, gebruik je een droogshampoo, zoals Suave Professionals Keratin Infusion Color Care Droogshampoo.

4. Hittebescherming

Oké, dus we zijn nog steeds een beetje enthousiast over keratineproducten thuis die je in je haar kunt laten zitten. Ze maken zo’n groot verschil! Als u op zoek bent naar bescherming, maar geen hydratatie wilt opofferen, gebruik dan TRESemmé Keratin Smooth Heat Protect Spray. Deze spray werkt goed op elk haartype en helpt kroeshaar om te zetten in gladde lokken. Bovendien beschermt deze beschermstof je haar bij het gebruik van warm gereedschap tot 450 °F.

Als je ooit moeite hebt gehad om je haar onder controle te krijgen, heb je een aantal keratineproducten in je leven nodig. Ontdek welke optie het beste bij u past met deze gids.