Vlechten voor kinderen – 40 prachtige vlechtstijlen voor meisjes

Eén vlecht of twee vlechten is een universeel kapsel voor kinderen, maar het ziet er misschien te banaal uit. Om de gevlochten stijl van je meisje interessanter te maken, probeer je te experimenteren met volume, verschillende soorten vlechten en verschillende gevlochten ontwerpen. Onze selectie van 40 beste gevlochten kapsels voor meisjes zal uw inspiratie zijn!

Prachtige Franse vlechten en stijlvolle cornrows behoren tot de populaire gevlochten kapsels voor 2023. Beide soorten vlechten vleien niet alleen meisjes, maar ook hun moeders. Met een beetje geduld en oefening vlecht je moeiteloos het haar van je kleine meisje. Onze ideeën over gevlochten kapsels helpen je dochter/zus/nichtje er elke dag mooi en anders uit te zien!

Table of Contents

Coole ideeën voor vlechtstijlen voor kinderen

Bekijk de beelden hieronder en geniet!

1. Gedraaide Mohawk

Lil girl kapsels die schattig en praktisch zijn, moeten aan één eis voldoen: trek het haar naar achteren en weg van het gezicht. Op die manier kan je kind de dag doorbrengen en plezier hebben zonder gedoe met een puinhoop van krullen. Deze prachtige optie beschikt over unieke ontwerpen gegoten door eenvoudige cornrows.

2. Mooie gevlochten paardenstaart voor meisjes

Vlechten voor kinderen kunnen glamoureus zijn in plaats van schattig, vooral als je op zoek bent naar iets cools voor een tiener of tiener. Dit schattige kapsel brengt je dochter van de praktijk naar het schoolbal en alles daartussenin, plus het werkt voor elke leeftijd (dus misschien wil je het ook eens proberen).

3. Schattige natuurlijke pigtails

Als je op zoek bent naar beschermende gevlochten kapsels voor kinderen die het natuurlijke haar van je dochter goed zullen behandelen, probeer dan deze leuke draai aan klassieke varkensstaarten. Met een paardenstaart hoog op het hoofd is dit een schattige en modieuze look voor kleine zwarte meisjes. Bovendien kun je elke dag plezier hebben met het matchen van haar ballies in haar outfit.

4. Natuurlijk gevlochten kapsel voor kinderen

Deze prachtige look heeft zeker een vorstelijke kwaliteit! Een deskundige vlechter kan gebogen cornrows vlechten die eruit zien alsof ze zijn teruggeveegd. De patronen in de cornrows zijn echt prachtig en creëren een leuke stijl voor kleine meisjes. Schattige broodjes zijn een mooie uitkomst voor die gevlochten rondingen.

5. Spiraal Fishtail Bun

Voor trendy kleine meisjesvlechten, probeer te experimenteren met de visstaartvlecht. Deze ingewikkelde stijl zal zeker enige oefening vergen. Een groot pluspunt van deze updo is dat het op zijn plaats blijft zonder haarspelden.

6. Kleurrijke gevlochten pigtails

Deze schattige spunky pigtails zijn vakkundig gedaan. Doordat de varkensstaarten niet zijn afgebonden (maar vanuit de cornrows naar buiten stromen) hebben deze senegalese twists veel meer volheid. Als u wat kleur wilt toevoegen, probeert u een paar extensiestrepen in plaats van kralen.

7. Ghana Cornrows voor meisjes

Ghana cornrows zijn een prachtige optie die terugkomt in stijl voor zwarte meisjes. Hoewel de dikke cornrows meestal rechte delen hebben, schakelt deze look de dingen om met rondingen en toegevoegde kleine vlechten ertussen. Een paar kleurrijke kralen maken de stijl nog leuker voor kinderen.

8. Mooi Cornrow Kapsel

Dit is een van de schattigste kapsels voor kleine zwarte meisjes. Met een hoge paardenstaart met cornrows kan ze de hele dag spelen met haar haar omhoog en beschermd. Bovendien is deze stijl geen uitdaging om in te slapen, wat zeker iets is om te overwegen als het gaat om gevlochten kapsels voor kleine schatjes.

9. Unieke gevlochten Mohawk

Hier is een inspirerende look voor de kleine dame in je leven. Deze zeer unieke stijl zal haar doen opvallen en zich zelfverzekerd voelen. De dunnere en dikkere cornrows worden recht teruggetrokken van de haarlijn en vervolgens gemengd met extensions om enkele dikke gedraaide Mohawk-broodjes te stylen. Het is echt een leuke stijl die ze altijd zal onthouden!

10. Schattige Cornrows en een Bun

Dit eenvoudige gevlochten kapsel is iets dat veel moeders thuis kunnen doen – geen designervlechten nodig. Als je met dikkere cornrows werkt, zal dit sneller voorbij gaan en je vingers minder pijn doen! Bovendien kun je jonge kinderen laten wennen aan het zitten door vlechten voordat je ze naar een professional brengt of iets ingewikkelders probeert.

11. TopKnoop met Cornrows

We houden van kindervlechten die een kans bieden om plezier te hebben met haaraccessoires zoals ballies en kralen. Dit kapsel was tot in de puntjes gedaan. Zorg ervoor dat je het haar geconditioneerd houdt en moedig je dochter aan om met een hoofddoek te slapen, zodat het zo lang mogelijk glad blijft.

12. Natuurlijke Nederlandse vlechtstijl

12

Voor een natuurlijk kapsel dat er geweldig uitziet op kleine meisjes, probeer je hollandse pigtail-vlechten. Dit moderne kinderkapsel zorgt voor een mooie verhoging die je kunt verbeteren als je geen bh hebtid te strak of voeg extensies toe. Deze pigtails zijn voorzien van accentvlechten boven de oren voor een unieke touch.

13. Kriskras Mohawk met kralen

Op zoek naar een showstopper? Je hebt het zeker gevonden. Deze mohawk-vlechten met kralen zijn ronduit geweldig – en het kriskras ontwerp is ook ongelooflijk. Het kiezen van heldere kralen is echt een geweldig idee omdat ze bij elke outfit passen. Het toevoegen van meer kralen dan normaal geeft een ombre-effect.

14. Korte doos vlechten voor kinderen

Het belangrijkste als het gaat om kapsels voor zwarte meisjes is om dingen te veranderen. Het plezier zit hem in het proberen van iets nieuws. Dus als je kleine meisje al een tijdje updo-stijlen draagt, waarom probeer je dan niet wat klinkerende doosvlechten? Met deze kralenlook kan ze al haar favoriete kleuren aan haar haar toevoegen.

15. Leuke bloemenkroon

Voor een zachte en mooie gelegenheidslook, probeer een losse kroonvlecht. Deel het haar in een zijdeel en begin met vlechten aan de dikkere kant, trek nieuwe strengen uit het midden van het haar en houd de vlecht laag op de haarlijn. Maak je geen zorgen over het behoud van de breedte hetzelfde als je vlecht. Trek er in plaats daarvan aan om het aan het einde te perfectioneren.

16. Hartvlecht met gekrulde paardenstaart

Deze schattige stijl zou perfect zijn voor een speciale dag. Twee symmetrisch gebogen vlechten creëren een mooi hart. Je kunt het dubbel maken als je wilt en ook wat krullen toevoegen aan de pony van vlecht het.

17. Zig Zag Gevlochten Updo met Paardenstaart

Ideeën over vlechten voor meisjes die je niet de hele dag zullen nemen? Je hoeft hiervoor geen deskundige vlechter te zijn. Het enige wat je hoeft te doen is het haar in drie delen te verdelen. Begin onderaan en vlecht omhoog. Het gebruik van heldere elastieken terwijl je elke stap omhoog gaat, maakt deze stijl een stuk gemakkelijker te bereiken.

18. Schattig knot kapsel voor meisjes

Vlechten met broodjes zijn een geweldige updo voor meisjes van alle leeftijden. Kleine meisjes zien er vooral schattig uit met zijbroodjes en hoge broodjes, dus waarom zou je ze niet in één mengen? Maak een vlecht met Nederlands accent die van de ene tempel naar de kroon werkt waar je knot zal zijn en maak de vlecht vervolgens af tot het einde. Nadat je het broodje hebt gemaakt, wikkel je de vlecht er gewoon omheen. Gemakkelijk!

19. Perfecte Heidi vlechten met bloemen

Dit schattige kapsel is vergelijkbaar met de kroonvlecht, maar het wikkelt zich rond de rug in een U-vorm in plaats van helemaal rond het hoofd te gaan. Om deze stijl te kopiëren, deel je het haar voor hollandse pigtail-vlechten en vlecht je ze helemaal naar beneden, kruis je vervolgens de vlechten bij de nek en speld je de uiteinden op. Voeg rozetten toe en je bent klaar.

20. Uniek natuurlijk kapsel voor meisjes

Voor kindervlechtstijlen die nog nooit iemand eerder heeft gezien, moet je een deskundige vlechtontwerper vinden. Deze prinsessenstijl is echt geweldig. De hoogte en het silhouet van de updo zijn erg mooi en de cornrow-ontwerpen geven het een speelse, jeugdige aantrekkingskracht.

21. Curvy Cornrows met kralen uiteinden

Kleine meisjes houden ervan om dingen te dupliceren die ze op andere kinderen zien. Ze willen een speeltje, een jurk, een kapsel zoals dat van iemand anders. Maar we moeten ze op deze leeftijd individualiteit leren. Gelukkig is de verscheidenheid aan kapsels voor Afrikaans haar echt indrukwekkend.

22. Kralen Gevlochten Pigtails

Dit prachtige kapsel voor zwarte kinderen zal naar de zin van elk klein meisje zijn. Niet alleen toont het een leuk ontwerp van haar dat dicht bij de huid is gevlochten, het biedt ook aan om veel kralen te gebruiken die vrolijk met haar klinken bij elke stap en beweging!

23. Hartvormige vlechten en cornrows voor kleine zwarte meisjes

Fancy gevlochten ontwerpen en een overvloed aan haaraccessoires zijn volledig het haarstyling territorium van kleine meisjes. Met mooie vlechten zoals deze, zal het delicate natuurlijke haar van je baby worden beschermd en georganiseerd op de mooiste manier die ze nog leuker zal vinden dan jij!

24. Schuine Cornrow-vlechtstijlen voor kinderen

De stijl op deze foto maakt ook gebruik van extensions, gevlochten in cornrows, die zijn afgewerkt met twists. Het diagonale deel van dit kapsel en het schuine gevlochten patroon zijn de belangrijkste wow-factoren van de look. De ene pigtail zit dus hoger dan de andere. Zo mooi!

25. Leuke gevlochten kapsel voor zwarte meisjes

Zwart gevlochten kapsels met extensions zijn niet alleen voor volwassenen. Het natuurlijke haar van kleine meisjes heeft ook bescherming en een mooi kapselontwerp nodig. Deze creatieve V-vormige gevlochten groeven gaan over in mooie twists die je gemakkelijk in een hoge pony kunt trekken.

26. Cirkelvormige Mohawk vlechten

Als pigtails 100% meisjesachtig zijn, zijn gevlochten Mohawks stijlvoller en volwassener. Als je kleine fashionista al haar smaak heeft en er chique uit wil zien, zal ze deze prachtige gevlochten Mohawk met ronde vlechten waarschijnlijk leuk vinden.

27. Krullend Mohawk Gevlochten Kapsel fof Meisjes

Cornrows aan de zijkanten en verlengde gedraaide sectie in het midden creëren een leuke Mohawk voor een klein meisje. De stijl is netjes, relatief eenvoudig en absoluut volwassen-achtig.

28. Cornrows in twists verspreiden

Deze spreidmaïzen zijn schattig, net als de twistvlechten met gekrulde uiteinden. Je meisje kan ze los dragen of verzameld in een hoge pony – altijd mooi en netjes uitziend met dit kapsel.

29. Chunky Paars Inside-Out Cornrows

Oudere meisjes kunnen experimenteren met semipermanente kleurstoffen. Deze dikkere paarse cornrows zien er cool uit op het contrast met donkere wortels. Chunky cornrows zijn sneller en makkelijker te vlechten en dat betekent dat je vaker van kapsel kunt wisselen.

30. Skinny Braids voor kinderen met extensions

Cornrows voor zwarte meisjes zijn een geweldig idee om lengte toe te voegen aan natuurlijk haar. Verder kun je snelle broodjes en paardenstaarten stylen. Het enige dat u hoeft te doen, is de grootte en het ontwerp van cornrows kiezen.

31. Cornrows en Black Crown Braid

Hier is een mooie manier om je kleine prinses te kronen. Cornrows zijn geweldig, maar als je een interessant element toevoegt, zoals een echte kroonvlecht, is het twee keer cool en aantrekkelijk voor een meisje.

32. Gekrulde gevlochten pony voor meisjes

Een side pony is misschien niet het meest creatieve kapsel dat je je kunt voorstellen, maar maakt het uit zolang het er maar zo mooi uitziet? Haal de mooie spiraalvormige krullen aan de uiteinden van de vlechten en wikkel de ponybasis met één vlecht om het elastiek te verbergen.

33. Leuke vlechtstijlen voor meisjes

Doosvlechten zijn een waardig alternatief voor cornrows. Je kunt ze heel lang krijgen, kleurrijke strengen gebruiken en binnen enkele minuten van stijl wisselen. Deze kunnen vrijhangende zij-gescheiden vlechten, half up bun, lage of hoge pony, bovenste knoop of fishtail zijn, om er maar een paar te noemen. Meer vrijheid in verschillende soorten kapsels is een groot pluspunt.

34. Diagonale vlechten met kraleneinden

Deze cutie ziet er zo stijlvol uit! Zeer strakke en vrij dikke diagonale vlechten met nauwkeurige scheidingen en perfecte randen zien er behoorlijk inspirerend uit, hè? Kralen voor de uiteinden zijn een mooie oplossing om de vlechten af te werken.

35. Dikke doos vlechten

Deze zijn niet zoals de vlechten van iemand anders en ze geven een unieke textuur. Dikke vlechten zijn een goede keuze als je meisje ze liever hangend draagt.

36. Creatieve ontwerpen van vlechten voor kinderen

Drie dunne vlechten kunnen een basis worden voor een gevlochten hoofdband met strengen die er doorheen gaan als door een watervalvlecht. Dit is een uitstekend kapsel voor een meisje met lang dun steil haar.

37. Chunky Lacy Dubbele Vlecht

De meest inventieve twee vlechten kapsels combineren twee verschillende soorten vlechten in één stijl. Deze verfijnde creatie is samengesteld uit een kanten Hollandse vlecht, bekroond met een strakke fishtail – ongewoon en fancy, wauw!

38. Kroon gevlochten kapsel voor kinderen

Als je dochter lang haar heeft, zal ze dol zijn op deze kroonvlecht! Maak het los en kantig om de gelijkenis met een kroon van een echte prinses te versterken.

39. Vlechten voor meisjes in halve updos

Lang haar zal in je gezicht vallen als je geen updo, half updo of vlecht stijlt. Op de dagen dat je met comfort en interesse wilt genieten van vrij vloeiende strengen, probeer dan deze schattige half-up watervalvlecht met een strik.

40. Vlechten voor kleine meisjes

Deze ronde Franse vlecht valt op dankzij het V-vormige deel en het in lint gevlochten lint van een contrasterende kleur. Je dochter staat in het middelpunt van ieders aandacht met deze prachtige updo.

Nou, jonge meisjes zijn kleine vrouwen die er ook naar streven om mooi te zijn en zich uit te drukken door middel van mooie kapsels en jurken. Als je een kapsel voor je baby kiest, is het belangrijk om goed te luisteren naar wat ze wil. We wensen je veel glimlachen en succesvolle experimenten met meisjesachtige kapsels!

Meisjes Mohawk met Cornrows en Twists
Slanke paardenstaart met een top vlecht
Asymmetrisch gedraaide varkensstaarten
Kleine Meisjes Cornrows En Buns Updo
Seashell Gevlochten Bun Updo
Cornrows en twisted pigtails
Curvy Godin vlechten voor meisjes
Creatieve Cornrows met gedraaide paardenstaart
Zwarte meisjes gevlochten Mohawk van buns
Curvy Cornrows voor kleine zwarte meisjes
Hoge zwarte gevlochten bun
Pigtails voor zwarte meisjes
Vierkante Cornrows met Mohawk Vlechten
Schouderlengte Doos vlechten met kralen
Dikke kroonvlecht met bloemen
Dubbele hartvorm vlecht voor meisjes
Zij paardenstaart met vlechten voor kleine meisjes
Vlecht in zijbroodje voor meisjes
Center Parted Braided Updo voor meisjes
Cornrows Into Twists Updo Voor Meisjes
cornrows in pony kapsel
zwart gevlochten paardenstaart kapsel voor meisjes
fancy gevlochten kapsel voor kleine zwarte meisjes
zwarte meisjes gevlochten kapsel
vlechten en twists kapsels voor zwarte meisjes
gevlochten Mohawk voor zwarte meisjes
zwart gevlochten Mohawk voor meisjes
zwarte cornrows en twists kapsel
cornrows voor meisjes
zwarte meisjes gevlochten knot kapsel
gevlochten kroonkapsel
gevlochten pony voor kleine zwarte meisjes
schattige meisjes gevlochten kapsels
kleine meisjes zwart gevlochten kapsel
zwart gevlochten kapsel met extensions voor meisjes
half opgevlochten kapsel voor meisjes
gevlochten pony kapsel voor meisjes
gevlochten kroonkapsel voor kleine meisjes
schattig half opgevlochten kapsel voor meisjes
gevlochten meisjes kapsel met lint