Vloeibaar haar is alle woede en hier is hoe je de look kunt creëren

Vloeibaar haar is gemakkelijk de glanzendste, glanzendste en meest Instagram-waardige trend van het seizoen. Met volumineuze strandgolven op weg naar buiten en strakke rechte stijlen in, is vloeibaar haar de gestroomlijnde en uniforme stijl van het moment. Terwijl we ons een weg banen uit het quarantainetijdperk en teruggaan naar de echte wereld van IRL-vergaderingen en cocktailuren, hunkeren sommigen van ons naar een meer samengetrokken en hoogglans stijl. Vloeibaar haar is het beste van alle werelden – het huwelijk tussen de trending blowout en de slanke rechte stijlen die doen denken aan de jaren 90.

Het bereiken van deze kenmerkende vloeibare haar hoogglans afwerking gaat net zo goed over de producten die je gebruikt als over de stylingtechnieken die je beheerst. Lees verder om te leren hoe u deze look thuis kunt nabootsen:

vloeibaar haar brunette
Hoe glanzender, hoe beter!

Hoe vloeibaar haar te bereiken in de salon

Zoals met de meeste haartrends, is de beste manier om een stijl tot in de perfectie onder de knie te krijgen, door je tot professionals te wenden. Overweeg een salon keratine behandeling om kroezen te verminderen en zijdeachtigheid voor een langere periode vast te houden.

Het mooie van kiezen voor een gladmakende behandeling door een professional is dat je het kunt aanpassen aan jouw unieke haartype. Terwijl sommigen misschien de voorkeur geven aan een gladde rechte stijl, kunnen anderen de trend interpreteren door simpelweg hun meer volumineuze krullen te ontspannen. Hoe dan ook, een professional worden is de beste manier om bijna perfecte resultaten te bereiken.

Hoe vloeibaar haar thuis te bereiken

Als u meer geneigd bent om de doe-het-zelf-route te volgen of als u hoopt de trend eenvoudigweg te testen voordat u een grotere financiële toezegging doet, overweeg dan een optie thuis.

Gebruiken TRESemmé Keratin Reparatie Shampoo en Conditioner om een soepele en gestroomlijnde basis voor uw stijl te creëren. Dit duo verzacht en schermt elke haarvezel af voor sterkere en zijdezachte lokken.

Follow-up met Dove Hair Therapy Brilliant Gloss Repair + Ceramide Serum, een product dat speciaal is ontworpen om een zware dosis glans aan uw haar toe te voegen. Pomp een dubbeltje-sized hoeveelheid product in je haar. Verdeel het serum vervolgens gelijkmatig over de onderste driekwart van je haar. De resulterende gladde afwerking is de letterlijke definitie van vloeibaar haar!

Gebruik daarna een föhn en borstel om je haar te drogen. Zorg ervoor dat je aan het haar trekt om een rechte afwerking te creëren. Gebruik een stijltang om te zorgen voor vervelende flyaways, en dat is alles! Je hebt het geheim van vloeibaar haar thuis ontgrendeld.