Vraag het de expert: Hair Extensions

De gekke maar fascinerende wereld van de schoonheidsindustrie stopt nooit met draaien, dus laten we er het beste uithalen. Omdat er zoveel soorten hairextensions zijn en ze nog steeds als iets extra’s worden beschouwd, hebben we besloten om een expert alle lastige vragen te stellen. Maak kennis met Jessi Gish, haarverlengingsbedrijf en saloneigenaar uit Utah. Ze helpt klanten al meer dan vijf jaar door Rapunzel-achtig haar te maken. Blijf lezen om te ontdekken hoe extensies uw uiterlijk kunnen veranderen, zelfs als u de voorkeur geeft aan een kortere lengte!

TRHs: Welke soorten hairextensions zijn nu populair? Wat is je favoriet?

Jessi: Tape-ins en handgebonden kralen inslagen zijn beide enorm in de haarindustrie op dit moment, en met goede reden. Het zijn allebei geweldige methoden. Ik heb geen “favoriet” omdat de extensiewereld zoveel te bieden heeft, en er is een reden waarom er zoveel verschillende methoden zijn. Geen twee hoofden zijn hetzelfde en elke klant zal iets anders nodig hebben. Ik weet dit uit ervaring, in de afgelopen vijf jaar van het doen van haar en extensions specifiek. Ik heb ontdekt dat het het beste is om een paar verschillende methoden aan te bieden, zodat je tegemoet kunt komen aan een overvloed aan klanten.

Soorten hairextensions

Instagram / @jzstyles.co

TRHs: Hoe ziet uw normale afspraak eruit als uw klant voor het eerst hairextensions probeert?

Jessi: We hebben meestal een consult van 10 tot 15 minuten waarin ik vragen stel over hun haartype, levensstijl, haarverzorgingsroutine, enz. Nadat we de beste methode voor hun haar hebben bepaald, passen we de kleur aan en installeren we deze. Na de installatie komt blending en styling, wat het beste deel is omdat de klant het eindresultaat van zijn nieuwe haar te zien krijgt! Elke klant gaat naar huis met een haarverzorgingslaken dat hen vertelt hoe ze voor hun nieuwe investering moeten zorgen.

TRHs: Hoe lang moet het haar zijn om hairextensions te gebruiken?

Jessi: Als je voor lengte gaat, is sleutelbeen de voorkeurslengte om van te werken. Maar wat ik zo leuk vind aan extensions en hoe ver ze zijn gekomen, is dat er nu opties zijn voor nog korter haar. Ik gebruik tape-ins om volheid toe te voegen of gaten op te vullen terwijl klanten hun haar laten groeien.

Blonde Golven Met Hair Extensions

Instagram / @jzstyles.co

TRHs: Welke soorten extensies kunnen gemakkelijk thuis worden toegepast?

Jessi: Clip-ins zijn de beste methode voor consumenten om thuis te proberen. Je klemt ze zelf in en uit. Ze zijn de perfecte oplossing voor diegenen die lang haar willen zonder de verplichting.

TRHs: Kunnen we goede hairextensions vinden op Amazon?

Jessi: Als stylist die al jaren hairextensions doet en nu de eigenaar is van een haarverlengingsbedrijf, zou ik zeggen wees heel voorzichtig met hairextensions die je op Amazon ziet. Er is veel dat gaat over de kwaliteit van extensions, en het is waar wat ze zeggen: Goed haar is niet goedkoop en goedkoop haar is niet goed! Hairextensions kunnen op voorhand duur zijn, maar goede kwaliteit gaat langer mee en je krijgt zeker waar voor je geld. Het is vergelijkbaar met het idee om haarkleur te kopen in de supermarkt. Het gemak en prijskaartje zijn misschien aantrekkelijk, maar op de lange termijn is de kwaliteit altijd beter.

TRHs: Hoe vind je de juiste kleur?

Jessi: Mijn bedrijf heeft 25 tinten, elk in staat om op maat te worden getint om perfect bij uw eigen haar te passen. Ik zeg altijd bij het matchen van extensions op je eigen haar, match ze dan met de onderkant van je haar in plaats van de bovenkant. Als u geïnteresseerd bent in JZ Styles Hair en niet zeker weet welke kleur u moet bestellen, kunt u ons een e-mail sturen op [email protected] en we kunnen u helpen de kleur te matchen.

Vóór de transformatie van Ffter Extensions

Instagram / @jzstyles.co

TRHs: Hoe kunnen hairextensions het haar beschadigen?

Jessi: Als ze correct zijn geïnstalleerd en goed worden verzorgd, zou u geen schade door hairextensions moeten hebben. Aan het einde van de dag zijn extensions een vreemd voorwerp dat aan je hoofdhuid wordt bevestigd, dus ze zullen een beetje extra gewicht veroorzaken – daarom is het belangrijk om de instructies te volgen die je stylist je geeft over de juiste verzorging om ervoor te zorgen dat zowel je haar als de extensions gezond blijven.

TRHs: Welke producten raad je aan voor het stylen van haar met extensions?

Jessi: Sulfaatvrije producten zijn de sleutel, vooral als het gaat om shampoo en conditioner. Sulfaten drogen het haar uit en omdat extensions niet dezelfde voedingsstoffen ontvangen als je eigen haar, kunnen sulfaten ze nog meer beïnvloeden. Zorg ervoor dat je de uiteinden van je haar ook twee tot drie keer per dag oliet om het gehydrateerd te houden.

Lang Platinablond haar met extensions

Instagram / @jzstyles.co

TRHs: Wat zijn de prijzen voor verschillende soorten extensies?

Jessi: Het varieert afhankelijk van de prijs. Clip-ins variëren van $ 280 tot $ 300, inslagen variëren van $ 260 tot $ 380, afhankelijk van het soort, en tapes variëren $ 100 tot $ 160, afhankelijk van de kleur en lengte.

TRHs: Hoe kan iemands ervaring met hairextensions positief zijn? Wat zijn je drie belangrijkste tips?

Jessi: Ik ben dol op hairextensions! Mijn drie belangrijkste tips zouden zijn om ’s nachts altijd in een lage pony of vlecht te slapen om klitten te voorkomen, regelmatig te trimmen op je verhuisafspraken en professionele stylingproducten te gebruiken om de levensduur van je haar te verlengen. Extensies kunnen geweldige dingen doen voor je zelfvertrouwen!

Heb je nog vragen? Vraag het ze onder dit bericht en we zullen nog een artikel schrijven met alle antwoorden. En vergeet niet om Jessi Gish te volgen op Instagram en YouTube!