Vraag het de expert: Unicorn Hair

Felle haarkleuren zijn niet meer zo eenhoorn als een paar jaar geleden. Vrouwen zijn moedig genoeg om pasteltinten te passen, evenals neon, metallic en gesmolten looks. Merken hebben nieuwe manieren ontdekt waarop je levendig gekleurde lokken er van dag één tot hun laatste dag prachtig uit kunnen zien door van tint te veranderen terwijl ze vervagen. We hebben dit interview afgenomen met Heidi Bolton, haarkunstenaar uit Phoenix die elke dag vivids doet. Ze heeft veel te delen!

TRHs: Hoe vind je de perfecte levendige kleur voor een klant?

Heidi: Ik weet niet of ik ooit tegen iemand heb gezegd dat hij geen specifieke kleur moet krijgen… Als hun specifieke keuze niet helemaal geschikt is voor hun uiterlijk, kan ik aanraden om wat andere tinten aan de mix toe te voegen. Ik denk dat het matchen van tinten met huidtinten niet meer is zoals vroeger. Als je een bepaalde kleur wilt en het is misschien niet de beste keuze voor je toon, zou ik meestal aanraden om deze te veranderen! Van een warme basis tot een koele basis, of zelfs andere kleuren erbij, zodat het niet zo ernstig is.

Unicorn Hair Coloring Opties

Instagram / @heididoeshair

TRHs: Wat zijn de grootste haarschildertechnieken op dit moment?

Heidi: Elke dag worden er nieuwe manieren gecreëerd om kleur toe te passen. “Smelten” is altijd populair. De ene tint naadloos in de andere laten overvloeien. Het is een klassieke zeemeerminlook. Grijs was een tijdje populair, en versies ervan, maar godzijdank is dat meestal voorbijgegaan.

TRHs: Sommige vrouwen willen vivids proberen, maar ze zijn bang om te gaan met vervagen en frequente afspraken. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, noemde je kleurlijnen die prachtig vervagen!

Heidi: Ja, mijn persoonlijke favoriete modekleurlijn is PulpRiot. Ze hebben hun kleurstoffen speciaal gemaakt om mooi te zijn vanaf dag 1 tot de laatste dag dat je het op het haar ziet. Vervagen maakt nu deel uit van de schoonheid. Dus als je begint met donkerpaars, zul je uiteindelijk een prachtige lavendel zien terwijl deze vervaagt. Ik adviseer mensen altijd om hun kleur een tint of twee donkerder te kiezen dan hun werkelijke doel. Dan hebben ze hun look voor een langere duur en kunnen ze genieten van elke tint tijdens de vervagende reis.

Vervaagde Eenhoorn Kleuring

Instagram / @kseniakisavna

TRHs: Hoe ziet uw normale afspraak eruit?

Heidi: Alle afspraken variëren. Sommige mensen moeten overal worden verlicht voordat ze de kleuren aanbrengen. Sommigen hebben alleen wortels nodig die lichter zijn. Sommigen willen gewoon kleur boven hun volwassen hoogtepunten. Afspraken kunnen variëren van anderhalf uur tot 10 uur. Meestal als het een zeemeermin eenhoornkomafspraak is, boek ik geen andere klant bij hen.

TRHs: Het hardste aan vivids is dat je in veel gevallen je haar moet bleken. Hoe verlies je je haar niet door nieuwe looks te proberen?

Heidi: Als je naar een professional gaat die regelmatig met modekleuren werkt, moeten ze het hele proces de beste zorg voor je haar nemen. Thuiszorg omvat het gebruik van koud water, en het verlagen van de temperatuur een beetje op je stylingtools zal je altijd helpen de integriteit van je haar te bereiken. Een professionele Shampoo, conditioner, masker en leave in conditioner zijn altijd belangrijke hulpmiddelen om je haar gezond te houden. Regelmatig knippen kan een probleem oplossen voordat het zelfs maar begint.

TRHs: Welke producten zijn het beste voor haarverzorging thuis?

Heidi: Ik raad altijd 4 producten aan:

  • een professionele, sulfaatvrije shampoo en conditioner;
  • een echt hydraterend haarmasker;
  • een leave-in conditioner;
  • een thermische beschermingsmiddel zal helpen als je je haar veel met warmte stylet.

Bij het aanbevelen van haarverzorgingsproducten adviseerde ik altijd om bij deelnemende retailers te kopen. Dat betekent plaatsen zoals Ulta, of uw lokale salon die de aanbeveling doet. PulpRiot shampoo en conditioner zijn uitstekende keuzes voor regenboogkleuren. Werkwoord hydrateren is een andere goede keuze. Het is een 10 Miracle leave in conditioner is een perfecte keuze en Kenra thermische styling spray is een geweldige om je warmtestijlen te beschermen en vast te houden.

TRHs: Waarom gaan vrouwen volgens jou voor het eerst voor vivids? Draait het allemaal om mode?

Heidi: Ik geloof persoonlijk dat mensen zich speciaal en uniek willen voelen. Ik hoor veel vrouwen zeggen dat ze willen dat hun uiterlijk overeenkomt met hoe ze zich van binnen voelen. Het hebben van felle kleuren, zelfs slechts een verborgen stuk, kan je het gevoel geven dat je regels overtreedt of rebels bent. Iedereen met wie ik tijd heb doorgebracht, heeft een andere reden voor hun kleurkeuzes. Het enige wat iedereen gemeen heeft, is zeggen dat ze het leuk vinden.

Voor na kleurverandering

Instagram / @hairbykaseyoh

TRHs: Komen uw klanten met bepaalde referenties of kiest u voor de kleur tijdens de afspraak? Wat is je favoriete optie?

Heidi: Ik vraag meestal om inspiratiefoto’s. Kleuren waarin ze geïnteresseerd zijn. Tijdens ons overleg bedenken we een paar spelplannen. Niet elke haardos zal het perfecte canvas zijn. Niet iedereen zal in staat zijn om pastelkleuren te bereiken. Dus we zullen opties hebben.

TRHs: Is het echt om een mooie eenhoornkleur te krijgen met behulp van thuisverfkits?

Heidi: Ik raad nooit aan om je haar thuis te doen. Vooral modekleuren. Het verlichtingsproces alleen al kan je haar onmiddellijk vernietigen als je niet weet wat je doet. De grootste kostenpost die een klant kan maken, is kleurcorrectie. En dat is als er nog haar over is om te corrigeren. Er zijn redenen waarom je stylist een licentie heeft. We worden opgeleid over wat te doen en te gebruiken voor elke individuele haardos voor ons …

TRHs: Hoe denk je dat welke haarkleurtrends dit jaar zullen domineren?

Heidi: Ik denk dat pastels direct over volwassen highlights of balayage groot gaan worden. Root shading ook. Waar donkere wortels minder onderhoud mogelijk maken.

Pastel Unicorn Kleuropties

Instagram / @heididoeshair

TRHs: Wie volg JIJ voor inspiratie op Instagram?

Heidi: Ik heb zoveel mensen die ik volg voor inspiratie… @pulpriothair is de nummer één. Ze plaatsen geweldige artiesten. @bottleblonde76, @hair_princess_steph en @hairbykaseyoh zijn drie van mijn favoriete artiesten die er zijn. Ze veranderen voortdurend het kleurenspel en plaatsen geweldige foto’s. Het zijn maar een paar van de vrouwen die mijn creatieve vuur aansteken.

Volg Heidi op Instagram voor kleurrijke haarideeën. Overweeg om dit jaar iets nieuws te proberen!