Waarom butterfly braids en locs het meest trendy natuurlijke kapsel zijn

Vlindervlechtjes, ook wel vlinderlocs genoemd, zijn veruit een van de meest trendy kapsels dit seizoen. De meest trendy naturalisten zijn gespot met het rocken van de stijl, maar is de stijl voor jou bedoeld? Bekijk het onderstaande artikel om te bepalen of vlindervlechten je volgende stijl moeten zijn.

Laten we erachter komen dat een vlindervlecht of locs de juiste stijl voor u zijn.

Wat zijn Butterfly Braid en Locs?

Vlindervlechten
Butterfly locs geven een draai aan de reguliere faux loc stijl. Foto door @amanirakeia

Als je van het uiterlijk van faux locs houdt, dan zul je dol zijn op vlinderlocs / vlechten. Butterfly locs zijn een uniek type faux locs die op vele manieren kunnen worden gestyled. Ze zijn perfect voor elk seizoen en zijn het perfecte kapsel voor als je een pauze nodig hebt van gewone vlechten.

Pak een paar pakken watergolfhaar en een haaknaald tijdens het werken om deze stijlvolle look te bereiken! Gebruik tijdens het voorbereiden op deze stijl een natuurlijke haarconditioner zoals SheaMoisture’s 100% Virgin Coconut Oil Daily Hydration Conditioner om je natuurlijke haar te hydrateren, verzachten en ontwarren.

Nadat je je haar hebt gereinigd, deel je je haar en vlecht je het normaal. Wikkel vervolgens het watergolfhaar rond de vlechten en creëer het butterfly loc-effect. Dit is wat het anders maakt dan reguliere locs. Waar het leuke en creatieve deel binnenkomt, is dat u de locs kunt aanpassen aan uw voorkeur in grootte, kleur en lengte. Ook kun je je looping-techniek aanpassen om aan te geven hoe verdrietig je wilt dat het haar eruit ziet.

Gebruik bij het installeren van de vlechten en het scheiden van je haar Emerge My Everything Hair Styling Boter crème om haren op hun plaats te houden voor een soepeler installatieproces.

Wat zijn de voor- en nadelen van Butterfly Braid en Locs?

Voordelen van Butter Locs

Meisje met vlinder locs
Vlindervlechten kunnen op zoveel manieren worden gedragen Photo by @LocooTay

Vlindervlechtjes zijn extreem veelzijdig en kunnen op zoveel manieren worden gestyled. Daarnaast zijn ze erg licht van gewicht en zien ze er natuurlijker uit dan je typische faux loc- of doosvlechtstijl. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze deze zomer extreem trendy en stijlvol zijn.

Nadelen van Butterfly Locs

Boterachtige vlechten
Het goed verzorgen van vlindervlechten helpt hen een lange weg te gaan. Foto door @ChristinSpice

Hoewel deze stijl prachtig is, is het belangrijk op te merken dat als deze niet goed wordt geïnstalleerd, de stijl niet lang meegaat. Hieraan toevoegend dat het installeren van de vlindervlechten een lang en vervelend proces is dat tot 6 uur kan duren, zelfs voor middelgrote en korte kapsels. Een geweldige manier om het kapsel te behouden, is door SheaMoisture Pruik &Weave Tea Tree &Bernagie Zaad Olie Shine Spray.

Moet ik Vlindervlechtjes kopen?

faux locs |
Vlindervlechten zijn een look waar je na de installatie dol op zult zijn. Foto door Brandon Webb

Als je een nieuw en trendy kapsel wilt proberen, dan moeten vlindervlechten het volgende kapsel zijn dat je probeert! Hoewel het een behoorlijke hoeveelheid tijd kost om de vlechten te installeren, is het eindresultaat de moeite waard. Vooral als de vlinderlocs goed en zorgvuldig zijn ingesloten.

Ga je vlinderzoekers proberen? Laat ons je stijl zien door @AllThingsHairUs te taggen voor een kans om te worden uitgelicht. Ook voor meer haarinspiratie, schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.