Waarom volumizing hair spray voor dun haar een moderne essential is

Wat is de volumizing spray? Het is een product, vaak gebruikt als stylingtool, dat je haar een instant schok van lichaam, veerkracht en ja, volume geeft. Heel veel volume. Zie je, in tegenstelling tot gewone haarlak, die je gebruikt om een stijl af te maken of te “instellen”, zijn volumineuze haarsprays geformuleerd als sprays die het volume vergrendelen of zelfs het lichaam van je haar verbeteren. Het maakt niet uit wat voor soort haar je hebt, je kunt volumizing spray gebruiken voor dun haar. De truc is natuurlijk hoe en waar je de spray op richt. Hier zijn onze top drie volumizing spray opties voor elk haartype:

1. Maximaal volume

volumizing hairspray maximaal volume op getoupeerd haar
Hoe meer je spuit en plaagt, hoe groter het wordt.

Als je haar wilt dat wild en vol is en die sexy, “ik ben net uit bed gerold” look heeft, kun je dit bereiken met volumineuze haarlak. Je eerste stap is om je haar rommelig en tousled te maken. Een truc is om ’s nachts te conserveren met pinkrullen. Maak de volgende ochtend de krullen los en breek ze met je vingers. Nadat je je optimale ongedaan gemaakte look hebt bereikt, is je volgende stap om de volumineuze haarlak te gebruiken om het vast te zetten.

Nexxus Mousse Plus Volumizing Schuim helpt de volumineuze look van grote, gedurfde kapsels te verbeteren. Houd het blikje 10 tot 12 centimeter uit de buurt van het haar en spray om in te stellen.

2. Volume voor krullende kapsels

volumineuze haarlak krullend haar
Meer krullen, meer volume.

Krullend haar heeft van nature een beetje volume dat kan variëren per krultype. Als je echter echt, echt, werkelijk groot, gebruik volumizing hairspray. Voor krullend haar of krullende kapsels om extra volheid en volume te bereiken, moet je secties in je haar maken voordat je de volumineuze spray gebruikt. Sectie haar horizontaal van het ene uiteinde van je kruin naar het andere, van de ene kant van je oor naar het andere oor. Maak meer (of minder) horizontale secties, afhankelijk van het gewenste volume.

Voor stijlen zoals deze, probeer TRESemmé Compressed Micro Mist Hair Spray Boost Hold Niveau 3. Dit is een lichtgewicht volumineuze haarlak die volume geeft, maar geen stijfheid aan afgewerkte looks. Het helpt je krullende stijl op zijn plaats te houden en geeft het haar ook volheid en glans.

3. Volume voor fijne of dunne haartypes

Fijn en dun haar ziet er altijd voller uit als het gekruld en golvend is. De golven geven een illusie van volume. Om een volledige, “filmhaar” -sfeer vast te houden met trapsgewijze golven en krullen op dun haar, gebruik je je geheime wapen: volumizing hair spray.

Als het haar vochtig is, spray op Suave Root Lifting Volume Boosting Spray nadat je je haar hebt gesneden en je focust op je wortels. Deze volumineuze stylingspray helpt bij het creëren van volumineuze stijlen met het lichaam en zorgt ervoor dat het haar dikker aanvoelt. Na het aanbrengen, met behulp van verwarmde of foam rollers, wikkel je je haar in rollers.

Droog je haar volledig af, verwijder rollers en schud zachtjes met je hoofd, terwijl je het haar op zijn plaats laat vallen. Met een ronde borstel borstel je het haar in losse, zachte golven. Neem dan de spray en draai je hoofd om om de onderkant van je haar te spuiten. Wanneer de spray droog is, draai je het haar terug. Spuit vervolgens secties (de onderkant van elk) lichtjes, totdat je het gewenste volume hebt bereikt.