Wat is de beste shampoo voor douches met hard water? U vroeg, wij antwoordden

Op zoek naar de beste shampoo voor douches met hard water? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Heb je je ooit afgevraagd waarom je haar anders aanvoelt terwijl je naar andere delen van de wereld reist? Ja, het kan een combinatie zijn van de producten die u onderweg gebruikt, plus de verschillende weersomstandigheden op andere locaties.

Het kan echter ook een verandering betekenen in het soort douchewater dat je gebruikt om je haar te wassen. Hard water is de normale realiteit geworden voor ons NYC-bewoners – zozeer zelfs dat het hebben van de beste shampoo voor hard water een must is in onze routines – dat een kort uitstel vaak vrij merkbare resultaten oplevert:

Heb je een nieuw haarregime nodig?

Ontdek wat de beste shampoos zijn, zodat je ze kunt gaan gebruiken om de textuur van je haar te transformeren.

Wat is hard water?

beste shampoo voor douches met hard water
Minerale afzettingen, zoals calcium en magnesium, dragen bij aan een minder schuim in hard water.

Laten we eerst bespreken: hard water, hoe onheilspellend en meedogenloos het ook klinkt, is niet echt schadelijk voor iemands gezondheid. Het is gewoon water met een hoog mineraalgehalte, meestal calcium of magnesium. Het is de hoofdschuldige in zeepresten en knapperige douchekoppen. In sommige gevallen, zoals bij veel gebouwen met stalen buizen, manifesteert het zich als ijzeroxide (ook bekend als roest), zoals rode ringen in je toiletpot en douchegoten.

Hard Water Boosdoeners

  • Calcium: verstikt je haar rond de wortel, waardoor breuk ontstaat.
  • Sulfaten: Stript natuurlijke oliën uit strengen.
  • Magnesium: Neemt glans in je haar weg.
  • Koper: Creëert verkleuring.
  • Ijzer: Verandert de haartextuur en veroorzaakt droogheid.

1. Dove Nutritive Solutions Clarify &Hydrate Shampoo

beste shampoo voor hard water krullend haar
Weg met die opbouw en resten.

Dat gezegd hebbende, kun je waarschijnlijk raden dat de beste shampoo voor hard water er een is die opbouw en residu verduidelijkt. Het is belangrijk om al die boosdoeners te verwijderen die we zojuist hebben genoemd om je haar een kans te geven om terug te stuiteren. Door je haar te resetten, kunnen je andere haarverzorgingsproducten effectief hun werk doen.

Reinig uw sloten eenmaal per week met behulp van een diep verhelderend was- en verzorgingssysteem, zoals Dove Nutritive Solutions Clarify &Hydrate Shampoo en Conditioner, kunt u regelmatig reinigen zonder uw haar uit te drogen. Dit duo werkt aan het zuiveren van vettig, dof haar van wortels tot uiteinden en het verwijderen van productopbouw zonder je haar te strippen.

2. Suave Professionele Houtskool &Aloë Vera Verhelderende Shampoo

Krijg de ultieme verhelderende resultaten met de kracht van houtskool en de verzachtende eigenschappen van aloë vera. Suave Professionals Houtskool &Aloë Vera Clarifying Shampoo zuivert je haar en verwijdert eventuele opbouw uit hard water en geeft je haar een zachte en verjongde finish. Vergeet ook niet om de conditioner op te volgen!

beste shampoo voor hard water voorreiniging
Een voorreiniging is altijd een goed idee.

Er zijn avontuurlijke zielen die ook zweren bij een azijnspoeling voor je lokken wanneer je de behoefte voelt om te resetten (half water + half azijn in een spuitfles). Voor de minder ‘Pinterested’ kan een pre-poepbehandeling ook helpen. Net zoals het water buitensluit om te voorkomen dat een nieuwe kleur of vocht uitlogt, kan het ook helpen uw lokken te beschermen tegen minerale afzettingen tegen hard water.

3. TRESemmé Beauty-Full Volume Pre-Wash Conditioner

We houden persoonlijk van de voedende voordelen van TRESemmé Beauty-Full Volume Pre-Wash Conditioner, die Fleximax Volumizers en Fiber Polishing Actives gebruikt die werken om te hydrateren en volume en levendigheid aan uw haar te geven. Breng een paar pompjes aan op nat haar aan het begin van je douche en shampoo zoals gewoonlijk.

Zelfs als je niet van plan bent om je haar te wassen, kun je werken aan het verwijderen van opbouw en het verhelderen van je wortels. Als je weet dat je een douche met hard water hebt, kan het helpen om minder douches te nemen om de naïet te voorkomenies leven in je douchekop. Probeer een droogshampoo aan je routine toe te voegen die belooft die ongewenste olie en smurrie op te nemen.

4. Dove Care Tussen wasbeurten Verduidelijkende droogshampoo

Dove Care Between Washhes Verhelderende droogshampoo is het antwoord op je tussenliggende doucheproblemen! Gebruik dit wanneer je niet doucht om ongewenste oliën en vervelende dingen hard water op te nemen.

5. Suave Essentials Dagelijkse Verhelderende Shampoo

Wanneer je hard water op je haar gebruikt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je ongewenste ophoping verwijdert en je lokken laat ademen en de goedheid van je producten in je opneemt. Wij houden van Suave Essentials Dagelijkse Verhelderende Shampoo en Conditioner omdat het de opbouw voorzichtig verwijdert zonder te hard te zijn voor je strengen. Bovendien put het vocht niet uit, waardoor je haar gevoed blijft.

6. Love Beauty en Planet Delightful Detox Houtskool &Bergamot Shampoo

Love Beauty en Planet Delightful Detox Houtskool &Bergamot Shampoo en Conditioner is hun perfecte set als je strengen een diepe reiniging nodig hebben. Deze set is bedoeld om opbouw op je hoofdhuid te verwijderen en tegelijkertijd voeding voor je haar te bieden. Beide zijn super belangrijk bij het vaak gebruik van hard water. Bovendien is deze shampoo sulfaatvrij!

7. Love Beauty en Planet Delightful Detox Houtskool &Bergamot Shampoo Scrub

Heeft je hoofdhuid en haar het gevoel dat het de ultieme detox nodig heeft? Misschien gebruik je al een tijdje hard water en heb je het je niet gerealiseerd. opbouw die het op je strengen heeft veroorzaakt? Love Beauty en Planet Delightful Detox Houtskool &Bergamot Shampoo Scrub is de perfecte oplossing. We houden van dit product omdat het een scrub en shampoo in één is. Een hoofdhuidscrub geeft je lokken van nature een diepere reiniging, waardoor ongewenste ophoping van producten en hard water wordt verwijderd. De houtskool en shampoo werken echter tegelijkertijd om je lokken te reinigen, waardoor je ultraschoon haar krijgt. Dit product werkt op alle haartypes en moet eenmaal per week worden gebruikt. Bergamotolie voor het haar beschermt je haar ook tegen kroezen en maakt de haarschubben glad.

Hard water kan echt een vijand zijn als het gaat om het reinigen van je haar en het nemen van een lekkere douche. Hoewel geen van de bijwerkingen van hard water gezondheidsproblemen zal veroorzaken, kunnen ze het gelukkig houden van je strengen een taak maken. Probeer deze producten en technieken uit; we weten dat je binnen de kortste keren een groot verschil in haarkleur en gezondheid begint te zien.