Wat is de buzz over het Franse meisjeshaar en hoe het te dragen

Velen van ons houden van een moeiteloze stijl, wie niet?! Terwijl we beginnen na te denken over een nieuw kapsel terwijl het seizoen overgaat in de herfst, kunnen we niet anders dan inspo nemen van Frans meisjeshaar. Deze relaxte look heeft een bepaalde je ne sais quoi, waardoor zoveel vrouwen hun eigen variant van de look willen uitproberen. Maar weten we echt wat Frans meisje haar maakt, nou ja, Frans meisje haar? Waarschijnlijk niet.

Het bereiken van Frans meisjeshaar is gemakkelijker dan je denkt. Het implementeren van de manier van hairstylen van de Franse vrouw heeft zoveel populariteit gewonnen omdat het je niet veel of te weinig kost. In feite hebben ze een routine die zo eenvoudig is dat je sommige van je geliefde warmtestylingtools of enkele van je favoriete haarproducten niet nodig hebt. Als je deze stijl wilt proberen, lees dan verder om te leren hoe je de look kunt krijgen en inspo kunt vinden.

Op zoek naar de moeiteloze Franse meisjesstijl? Volg hieronder deze tips!

1. Houd het simpel.

Frans meisje haar golvend haar
Moeiteloze, ongedaan gemaakte golven zijn perfect voor het bereiken van Frans meisjeshaar.

Als het één ding is dat de Fransen niet doen, is het overdrijven. Als het gaat om het stylen van je haar, betekent dit dat je de accessoires tot een minimum beperkt. Decoratieve haaraccessoires zijn gewoon niet hun ding. Dus je zult ze waarschijnlijk niet vinden die zich overgeven aan haartrends zoals bobby pin hair, of zelfs de bloemenhaartrend. Als je echter een haaraccessoire moet dragen, is het zeker goed om een haardas te gebruiken. Dat, mijn vriend, is een essentieel

2. Luchtdroog, luchtdroog, luchtdroog.

meisje met luchtgedroogd haar
Voor de volledige Franse meisjeslook, zorg ervoor dat je je haar altijd aan de lucht droogt.

We hebben het gehad over de voordelen van het drogen van je haar aan de lucht, nu heb je des te meer reden om deze haardroogmethode in je haarstylingroutine te implementeren. De Fransen gebruiken zelden blowdryers om hun haar te drogen. Dus leg de föhn neer en laat je haar vanzelf drogen, zelfs als dit betekent dat je genoeg tijd in je schema moet laten om je haar te laten drogen voordat je naar buiten gaat – Franse meisjes gaan niet naar buiten met nat haar!

3. Omarm je textuur.

meisje met golvend haar
De doorleefde textuur is de Franse manier.

Voor het typisch Franse meisje geldt: hoe meer textuur, hoe beter. De Fransen geven de voorkeur aan haar dat eruitziet alsof het is geslapen en dat enigszins vies is (maar nog steeds schoon en geschikt om in het openbaar te stappen). Geef je stijltang een paar dagen rust (we beloven je dat het je niet zal doden) en omarm de echte onopgemaakte look en feel van je haar. Kies voor stijlen zoals rommelige golven, volumineuze krullen, niet-gearomatiseerde knotjes en als je krullend haar hebt, kies dan voor het omarmen van de kroes.

4. Volume is de sleutel.

meisje met volumineus Frans meisjeshaar
Omarm je natuurlijke volume met de look.

Als je denkt dat het dragen van je haar bot recht met een strak gesneden set pony’s je het Franse meisjeshaar zal geven waar je van droomde, doe je het verkeerd. Wissel in plaats daarvan slanke en spiereroseksuele stijlen uit met volumineus haar. Tuurlijk, je kunt de franje houden! Om de look te krijgen, was je het haar met een volumineuze shampoo en conditionersysteem, zoals Dove Oxygen Vocht Shampoo en Dove Zuurstof Vocht Conditioner, (wat het beste is voor fijne haartypes), dan aan de lucht drogen voor textuur.

5. Droogshampoo is jouw BFF!

meisje met krullend haar met behulp van droogshampoo
Droogshampoo is essentieel wanneer je voor de Franse meisjeshaarlook gaat.

Franse meisjes wassen hun haar niet elke dag, en jij ook niet. Maar als je echt op zoek bent naar het krijgen van Frans meisjeshaar, sla dan de poep over en kies in plaats daarvan voor een droogshampoo. De sleutel is om te allen tijde een olievrij kapsel te hebben. Als het gaat om Frans haar, is mat en verfrist haar de sleutel, zoals wat je krijgt van Dove Detox &Zuiver Droogshampoo.

Klaar om zich te committeren aan een Frans meisje kapsel en knippen? Bekijk deze ideeën voor wat inspo!

1. Golvende Bob

meisje met franse meisje haar bob
Je kunt niet fout gaan met een bob bij het bereiken van Frans meisjeshaar.

Een golvende bob is de ultieme go-to bij het bereiken van de Franse meisjeshaarlook. Deze stijl is klassiek. Je kunt je gemakkelijk wassen en gaan met de look. Het gaat om minimale styling, wat altijd het doel is voor Frans meisjeshaar.

2. Omarm de Kroes

Meisje met lang kroeshaar
Omarm je kroeshaar.

Frans meisjeshaar gaat helemaal over het pronken met je natuurlijke, ongedaan gemaakte stijl. Omarm de kroes! Het is niet nodig om cover is een einde aan.

3. Probeer een Bob en Baby Bangs uit

meisje met bob en baby bangs
Frans meisjeshaar draait om de combinatie bob en baby bangs. Foto credit: @maneaddicts

Micro bangs en bob combo is het ultieme Franse meisjeskapsel. Deze look is chic en is echt moeiteloos. Het toevoegen van micro bangs aan je stijl is een geweldige manier om franje te sporten zonder te veel van je gezicht of voorhoofd te bedekken.

4. Tweede en derde dag strengen zijn een must

meisje met golvend haar dat een baret draagt
Maak je geen zorgen over het bereiken van perfecte golven of krullen.

Een ding dat we leuk vinden aan deze moeiteloze haartrend is de nadruk op tweede- en derdedagshaar. Met deze look hoef je je geen zorgen te maken over het elke dag wassen van je haar. Het hebben van een enigszins rommelige look voegt gewoon bonuspunten toe aan de stijl. Bovendien hoef je niet de tijd te nemen om je haar elke dag te wassen.

5. Rommelige natuurlijke luchtgedroogde textuur

meisje met golvend haar en knallen
Laat je haar aan de lucht drogen om de natuurlijke textuur te omarmen. Foto credit: @edosalonandgallery

Bij het bereiken van Frans meisjeshaar hoeft u zich geen zorgen te maken over perfect gestylede golven. sterker nog, hoe rommeliger de textuur, hoe beter. Laat je haar aan de lucht drogen en laat de natuurlijke textuur van je lokken zien. En als er kroes is, so what? Frans meisjeshaar gaat helemaal over zelfverzekerd voelen zonder je zorgen te hoeven maken over een ongerepte stijl.

Of je nu vanaf nu gewoon je haar aan de lucht droogt of het bob- en baby bangs-kapsel volledig omarmt, er zijn veel tips en trucs die we kunnen leren van Frans meisjeshaar.