Wat zit er vandaag in mijn haar: Coconut Milk Hair Mask

Als het gaat om herfst / winter haarverzorging, geef me al het beschikbare vocht. Tijdens de koudere maanden wordt mijn schoonheidsroutine een beetje ingewikkelder – niet klagen, ik hou van een goede zelfzorgsessie thuis. Op dit moment, met betrekking tot de verzorging van mijn natuurlijke haar, ben ik gericht op het vasthouden van vocht. Droog haar is weg!  Om mijn droge haar ellende te bestrijden heb ik er een kokosmelk haarmasker in de mix. Niet kokosmelk rechtstreeks uit het blikje per se, maar een product dat al zijn goedheid in de formule heeft doordrenkt plus meer. Lees verder om meer te weten te komen over mijn ervaring met de Suave Professionals Kokosmelk Infusie Intens Vochtmasker. Dit kokosnootblad in conditioner product is een van de beste kokos haarproducten op de markt. Lees verder om te leren waarom:

Kokosmelk haarmasker: hoe deze geïnfundeerde formule helpt droog haar

kokosmelk haarmasker natuurlijke haar knot
Beschermende stijlen zoals broodjes en met kokosmelk doordrenkte formules houden mijn krullen gelukkig en gehydrateerd. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Om mijn routine te beginnen, was ik mijn haar met de Suave Kokosmelk Infusie Diepe Vocht Shampoo. Zoals vermeld in mijn meest recente Nexxus-recensie, draag ik voor het herfstseizoen mijn haar in een golvende stijl waarbij ik warmtestylingtools op mijn haar gebruik. Op dit moment geef ik mijn haar een pauze en concentreer ik me op het aanvullen van het vocht dat de droge lucht uit mijn sappige krullen zuigt.

Na mijn shampooproces verdeel ik mijn haar in twee secties (alsof ik ruimtebroodjes maak). Vervolgens pas ik de Suave Kokosmelk Infusie Intens Vochtmasker aan mijn haar. (Ik moet toegeven, ik ben een beetje hardhandig met de applicatie omdat ik dik haar heb, een vingertop hoeveelheid product zal het niet knippen.) Nadat ik het product van middellange lengtes tot aan de uiteinden door mijn haar heb gewerkt, rol ik mijn secties in knotjes en bedek ik mijn haar vervolgens ongeveer 10 minuten met een verwarmingsdop.

Heb je een nieuw haarregime nodig?

Wat ik leuk vind aan dit kokosmelk haarmasker – naast de geweldige geur – is dat het niet lang duurt voordat het de haarschacht binnendringt. Hoewel ik het heerlijk vind om urenlang op de bank te knuffelen met een haarmasker en een boek in de hand, kan ik tijdens de koudere maanden mijn haar veel liever zo snel mogelijk spoelen en overgaan op het stylingproces. Persoonlijk vind ik het niet leuk om met nat haar te zitten voor ook lang tijdens de koudere seizoenen.

Nu voor het einde, spoel ik het kokosmelk haarmasker uit met koud water en vinger ontwar mijn haar tegelijkertijd. Ik ben meestal bang voor het ontwarringsproces op wasdag, maar ontwarren is echt een fluitje van een cent met dit haarmasker. Deze formule laat mijn krullen gehydrateerd en soepel achter.

Meer lezen over onze haarervaringen? Bekijk al onze eerdere What’s In My Hair-berichten.