Wat zit er vandaag in mijn haar: Suave Kokosolie Schade Reparatie Olie Behandeling

Ik gebruik graag een oliebehandeling in de winter. In het bijzonder ben ik een fan van kokosolie voor bijna alles! Ik kook ermee. Ik gebruik het om make-up te verwijderen. Maar bovenal gebruik ik het als haarmasker. Serieus, mijn hele appartement ruikt altijd naar kokosnoot. Kun je yum zeggen? Ik ben dol op kokosolie omdat niets zo glans in mijn haar geeft. Maar echt praten, het is een beetje lastig om aan te brengen en uit te wassen. Ik neem maar één of twee keer per maand de tijd om een kokosolie haarmasker of kokosblad in conditioner te doen.

Omdat ik heb gemerkt dat mijn uiteinden droger worden, wilde ik een oliebehandeling die hetzelfde effect zou geven als kokosolie zonder al het gedoe. Voer de Suave Professionals Kokosolie Infusie Schade Reparatie Olie Behandeling. Lees verder om te zien hoe deze kokosolie behandeling voor mij werkt.

Suave Kokosolie Schade Reparatie Olie Behandeling helpt me met schade

oliebehandeling van Suave lost droog beschadigd haar op
Glanzend haar dat ook nog eens hanteerbaar is? Beschouw het als gedaan. Foto credit: Allison Schmidt

1. Problemen met Heat Styling

Als gevolg van het laten groeien van mijn haar en het knippen van mijn pony’s, is mijn stylingroutine volledig veranderd. Ik breng veel meer tijd door met mijn haardroger en stijltang. Nu verwarm ik bijna elke dag stijl, in tegenstelling tot een of twee keer per maand. Met al deze hittestyling heb ik gemerkt dat mijn haar een stuk droger is.

suave kokosolie beschadigde haarbehandeling
Door de kokosolie geeft deze lil’ cutie me zacht en zwierig haar.

2. Hoe ik de Suave kokosolie behandeling gebruik

Door bijna twee maanden hittestyling begonnen mijn mid-lengths en uiteinden de schade te vertonen. Ik heb geen geluk als het gaat om haarschade, zeg ik je. Droge en krakkemikkige uiteinden zijn niet schattig, dus begon ik een kokosnoothaarproduct te gebruiken, specifiek Suave Professionals Kokosolie Infusie Schade Reparatie Olie Behandeling. Ik breng het gewoon aan op mijn natte haar naast de hittespray, voordat ik blaas.

Omdat het lichtgewicht is, merk ik dat ik het elke keer kan gebruiken nadat ik mijn haar heb gewassen. Ik hou ervan hoe het mijn haar bedekt en mijn ruwe nagelriemen glad maakt. Een andere enorme bonus voor als mijn haar droog is, is dat het flyaways temt en mijn haar echt glanzend maakt! Een eenvoudige en betaalbare drogisterij vondst, ik vind het geweldig hoe mijn haar eindelijk weer glad en handelbaar is.

Wil je meer zien van de What’s In My Hair Today-serie? Bekijk eerst Rebecca’s gedachten over droogshampoo en verken vervolgens het archief.