Wit haar met zwarte huid is de perfecte combinatie

Platina, wit en zilverachtig haar is tegenwoordig een van de populairste trends in kapsels. Met beroemdheden die de trend in prachtige weefsels dragen en bloggers en Instagrammers die volledig grijs worden, omarmen mensen de look frontaal. Het is vermeldenswaard dat zwarte mensen met wit haar de trend uitzonderlijk goed dragen, dankzij het verbluffende contrast van tinten. Als je echter erg bleek bent met koele huidtinten, kan de look ook voor jou werken.

Misschien wil je je haarkleur veranderen of ben je op zoek naar een frisse, nieuwe stijl. Voor dames met een donkere huid zullen contrasterende grijze of witte lokken veel complimenten opleveren.

Wanneer u een lichtere tint voor uw haar kiest, moet u zich er altijd van bewust zijn of uw natuurlijke huidtint koel of warm is. Dit zal je helpen bij het kiezen van de perfecte tint wit of grijs voor je haar.

Gerelateerd bericht: 25 haarkleuren voor donkere huidtinten om over te zwijmelen

De perfecte match zit meestal aan de andere kant van het kleurenwiel. Omdat geel en paars aan weerszijden van het kleurenwiel zitten, is dat de reden waarom het behoud van blond haar een paarse toner vereist. Houd er rekening mee dat haar dat te geel of koperachtig is, het tegenovergestelde effect heeft dat een fris wit of grijs heeft. Houd het als vuistregel zo ijzig mogelijk in plaats van geelachtig. Ongeacht de huidskleur ziet brassy er bij niemand goed uit!

Geschiedenis

Wit haar op een donkere huid is niet alleen een trendy look die we vandaag de dag zien. Het heeft een rijke geschiedenis. De legendarische blueszangeres Etta James rockte in de jaren 40 en 50 als niemands zaak. Andere krachtige vrouwen, waaronder Dionne Warwick, Mary J. Blige en Halle Berry als Storm van X-Men, hebben de trend gaande gehouden en ons naar de proliferatie van wit haar gebracht die we vandaag zien.

De look krijgen

Het strippen van kleur van natuurlijk donker haar kan zeer schadelijk zijn. Hoewel het zeker mogelijk is, is het belangrijk om te onthouden dat intense hydratatie daarna nodig is.

Dankzij de kwaliteit en het gemak van extensions en weefsels is het echter gemakkelijker dan ooit om wit haar te rocken zonder de volledige toewijding. Als je je mooie lokken wilt beschermen tegen schade, koop dan een aantal leuke kanekalon-vlechten in helder wit of een mooi grijs dat het haar van je oma te schande zou maken! Weefsels zijn een geweldige manier om agressieve verfchemicaliën uit je haar te houden, maar het krijgen van haar van menselijke kwaliteit kan duur zijn – beginnend bij minimaal $ 600 – en kan een paar uur duren om correct aan te brengen. Maar met de juiste stylist en met de hoogwaardige producten die vandaag beschikbaar zijn, kan de look een paar weken meegaan en vereist niet het uitgebreide onderhoud dat een platinaverf zou doen.

Prachtig grijs

Tegenwoordig is grijs allesbehalve oud en saai. Sterker nog, het is fris en spannend! Kapsels kunnen zeker een aantal interessante wendingen nemen door de jaren heen! Voor nu kun je volledig grijs gaan, de toon ashy en ijzig houden, of een beetje balayage proberen. Houd de wortels donker om een frisse aantrekkingskracht te behouden. Deze look is vooral mooi op warme huidtinten.

Dit grijs bevat een meer paarse tint – een geweldige optie voor koelere huidtinten. Het toevoegen van grijs aan je vlechten is een bijzonder frisse manier om grijs te worden wanneer je haar nog steeds minder zilver bevat.

Schokkend wit

Wie wist dat er zoveel variatie in neutrale kleuren kon zijn? Als je ooit hebt geprobeerd om witte verf uit te kiezen bij Home Depot, dan weet je dat de strijd echt is! Als het gaat om je haar, kan het kiezen uit verschillende opties leuk zijn. Als je puur wit wilt gaan, dan kun je niet fout gaan! Deze kleur heeft een bijzonder opvallend effect op de donkere huid waardoor je natuurlijke huidskleur opvalt en de appels van je wangen glanzen.

Deze volgende tint ligt dichter bij de eierschaal, maar nog steeds een schitterende tint wit. De korte oogst en verse, korte bangs is perfect voor uw volgende zomer extravaganza!

Puur wit is ook prachtig op dreadlocks. Channel je innerlijke Zoe Kravtiz met deze look.

Ombre

Als u uw lokken permanent wilt verven, is ombre ideaal op het gebied van onderhoud. De fade die onvermijdelijk optreedt, kan een flink aantal weken langer duren dan een rechte verfklus met duidelijke wortels en een belachelijke hoeveelheid onderhoud. Het is echter belangrijk om je wortelkleur en je geverfde kleur in dezelfde familie te houden. Dit rijke, bijna donker marineblauwe zwart heeft zo’n diep zilver nodig om het allemaal samenhangend te houden.

Deze ombre is veel minder gegroeid, maar weerspiegelt nog steeds hetzelfde idee. Haar lokken hebben bijna een paarsachtige tint aan de onderkant, waardoor het zilver op een leuke manier tot leven komt.

Ash Wit

Ashy is ideaal als het gaat om wit haar op een donkere huid. Je kunt zelfs overwegen om een vleugje van iets speciaals zoals roos toe te voegen wanneer je kleurstof mengt, of eensk je stylist om dit te doen in de salon. Dit geeft je ashy lokken een unieke look die niet elk meisje zal hebben.

Zelfs als je meer voor een grijs of wit gaat, is het nog steeds ideaal om het ashy te houden in termen van frisheid.

Als het gaat om wit haar op een donkere huid, lijken de opties echt eindeloos. Of je nu vol ombre wilt gaan, wat ashy witte vlechten wilt toevoegen of het platina wit wilt houden, het effect is verbluffend tegen de zwarte huid. Vergeet niet om gele en koperachtige tinten ver weg te houden met een toner bij de hand als je je lokken hebt geverfd! Zorg ervoor dat je plezier hebt met deze look, daar draait het allemaal om!