Zac Efron Kapsels – 20 Beste Heren Haar Looks

Nog maar tien jaar geleden was er een algemene overtuiging dat een man niet knap hoefde te zijn. Slim, sterk, financieel veilig, maar niet per se knap en stijlvol. Tegenwoordig is de situatie drastisch veranderd. We hebben ontdekt dat goede looks (wat modern en stijlvol betekent, niet noodzakelijkerwijs fysiek erg aantrekkelijk) bijdragen aan uw ultieme succes in het leven met betrekking tot zowel het persoonlijke als het professionele facet. Nu besteden we meer aandacht aan stijliconen voor mannen. Zac Efron is een van hen. Hier zijn de beste kapsels van Zac 20 om je aan te moedigen een nieuwe look te proberen.

Cool Korte en Medium Kapsels Van Zac Efron

Je zult hier onvermijdelijk iets vinden waar je van houdt en waar je zin in hebt om het in de nabije toekomst te proberen.

1. Medium mannenkapsel voor krullend haar

Als je haartextuur van nature een mooie golf geeft en het is vrij dik, overweeg dan een gemiddeld lang kapsel. Het zal bijna net zo onderhoudsarm zijn als een short cut – geen styling op een dagelijkse basis, alleen regelmatig wassen, conditioneren en een beetje een krulversterker op een regenachtige dag.

2. Medium kapsel met punt gesneden uiteinden

Dit kapsel is populair onder jongere jongens. Het beschikt over langwerpig haar met koele schuine uiteinden. Nadat je het op je gezicht en opzij hebt gekamd, krijg je een stijlvolle look van een man die geïnteresseerd is in de huidige haartrends. Gebruik styling buigzamen (pomade of wax) voor textuur en definitie.

Zac Efron medium kapsel met verbogen randen

Everett Collectie / Shutterstock.com

3. Langwerpig kort kapsel met scheermesjes

Wanneer u kiest voor een langere lengte of kleuraccenten, moet u elk detail in de gaten houden om een stijlvolle look te krijgen die 100% mannelijk blijft. Zac Efron slaagt in de taak. Hij trekt de stijl moeiteloos af met geaccentueerde veren en schattige, edgy flicks aan de zijkanten.

Zac Efron kort tot middelmatig kapsel

Everett Collectie / Shutterstock.com

4. Geweldig kort kapsel met acicular textuur

Dit kapsel met toegevoegde rand wordt aanbevolen voor jongens met steil haar. Als je ruimdenkend bent in stijlvragen, overweeg dan kleuraccenten die werken als een textuurversterker. Dit is een goed kapselidee om in 2023 te omarmen.

Zac Efron kort tot medium schuin kapsel

Everett Collectie / Shutterstock.com

5. Kort taps toelopend kapsel met een schattige kwinkslag

Zac Efron behoort tot het type mannen dat kardinaal van beeld kan veranderen wanneer ze kapsels veranderen. Deze stijl suggereert geen experimenten met kleuren of lengtes, maar valt op door zijn fantastische textuur. Hedendaagse mannenkapsels worden als succesvol beschouwd als ze niet statisch en monolithisch zijn. Deze is absoluut levendig, schattig en gemakkelijk te stylen.

6. Mannen Getextureerde Shag Kapsel

Op deze foto is het haar van Zac Efron kort en edgy geknipt voor een onderhoudsarm kapsel, de meeste mannen zullen ervoor gaan zonder er een seconde over na te denken. Het draait allemaal om de textuur die er edgy en toch netjes uitziet ten koste van de korte lengte. Goede keuze voor dik haar!

7. Eenvoudige Crewcut

Veel mannen die de voorkeur geven aan discrete korte kapsels, kiezen voor een crewcut. Zac Efron heeft het zeker ook geprobeerd. Het is niet zijn meest prominente look, maar goed, het werkt prima voor een variëteit. Met een crewcut hoef je je geen zorgen te maken over styling en zelfs het kammen te vergeten.

Zac Efron bemanningscut

Jaguar PS / Shutterstock.com

8. Zac Efron Kapsel – Faux Hawk

Hier is nog een kort edgy kapsel van Zac Efron. Is hij van plan om David Beckham te overtreffen in de hoeveelheid stijlvolle looks? We weten het niet, maar hij heeft alle kansen! Deze faux hawk is geweldig. De perfecte contouren en die fijne spikes zijn wat!

9. Crewcut met iets langwerpig bovendeel

Zoals elke man waardeert Zac Efron kapsels die je ’s ochtends wakker kunt maken en naar buiten kunt gaan, zonder dat je jezelf hoeft te storen aan enige haarstyling. De crewcut zoals op deze foto suggereert minimaal tot geen onderhoud, en het ziet er schoon en mooi uit. Wat kan de gemiddelde man nog meer verwachten van een knipbeurt?

10. Langwerpig kort kapsel met bakkebaarden

Wauw! De dandy look flatteert Zac Efron en brengt een ander facet van hem naar voren als een mannenstijlicoon. Om er trendy uit te zien, stylet Zac het met veel definitie en een nonchalante touch. Het edgy pompadour kapsel past perfect bij dit kapsel.

Zac Efron kort kapsel

Jaguar PS / Shutterstock.com

Beste Kapsels Van Zac Efron

11. Kort stekelig herenkapsel

Vrouwen houden van edgy stekelige kapsels op mannen. Hier is een klassieke look van dit type. Als je van kapsels met het langwerpige bovenste gedeelte houdt, voor een avondje uit in de club of een feestje, stijl het rechtop, definieer de spikes met een medium of sterk hold product.

Zac Efron kort stekelig kapsel

Jaguar PS / Shutterstock.com

12. Grillig golvend kapsel

Dit leuke kapsel heeft een uitgesproken retro flair, maar dankzij de duidelijke rommelige touch, uitgedrukt door de uitstekende uiteinden, ziet het er absoluut hedendaags uit. Wanneer je retro-geïnspireerd kapsel erin slaagt om het heden met het verleden te verenigen, is dit het absolute succes.

Zac Efron kort golvend kapsel

Jaguar PS / Shutterstock.com

13. Zac Efron Kapsel Voor Medium Hair

Tegenwoordig moeten de uit de kluiten gewassen korte kapsels van mannen enigszins verward worden gestyled. Het haar van Zac Efron op deze foto ziet er levendig en spontaan uit, maar niet slordig. Dit is wat een mooi warrig herenkapsel onderscheidt van een rommelige look.

Zac Efron medium getextureerd kapsel

Everett Collectie / Shutterstock.com

14. Excentrieke Pompadour

Een onmiskenbaar voordeel van langwerpige kapsels is een kans om je haar op veel verschillende manieren te stylen, waarbij je extravagante kapsels probeert wanneer een kans om een briljante weergave van dergelijke te maken opduikt. Zac Efron draagt de excentrieke pompadour die te mooi is om er aan voorbij te gaan zonder een tweede blik te werpen.

15. Gelikte gelled look terug

De easy-to-do-yourself en trendy kapsels van dit seizoen worden geassocieerd met gelled looks. Zac Efron kon deze trend zeker niet zonder aandacht laten, maar helaas is het niet zijn beste kapselkeuze. Zijn uiterlijk, zijn hoofd- en gezichtsvormen, om precies te zijn, hebben meer baat bij kapsels met wat volume erop dat een langwerpig effect heeft.

Zac Efron gelikt achteroverkapsel

Featureflash / Shutterstock.com

16. Elegant gekamd rugkapsel

Dit kapsel van Zac Efron is een goede keuze voor formele en kantoorlooks. Het zal ook werken voor bruiloften. (Elke bruid zou het op prijs stellen) Het subtiele plagen met een lichtere tint is acceptabel en flatterend, omdat het de textuur verbetert, zelfs in dergelijke gladde, haar-tot-haar kapsels.

Zac Efron dandy kapsel

Featureflash / Shutterstock.com

17. Ironisch rommelig kapsel

Je moet een goed gevoel voor zelf-ironie hebben om een black tie-look af te trekken met een kapsel dat letterlijk rommelig is. Zelfs als Zac Efron later spijt kreeg van zijn verschijning met zo’n stijl de 82e jaarlijkse Academy Awards, was het een gedurfd stijlexperiment dat we goedkeuren.

Zac Efron rommelig kapsel

Jaguar PS / Shutterstock.com

18. Heren Grunge Kapsel

Het zwarte leren jasje en witte overhemd zouden er saai uitzien op Zac als hij een klassiek herenkapsel droeg. De grunge touch introduceert een dissonantie die (verrassend genoeg) aanleiding geeft tot de stijlharmonie. Onderschat nooit de rol van een kapsel in je look!

Zac Efron korte grunge kapsel

Jaguar PS / Shutterstock.com

19. Kort warrig kapsel met een opgeveegde quiff

Dit is een meer casual look die echter niet saai of gewoon lijkt. Het heeft ook een licht romantisch gevoel om de leuke print van Zac’s shirt te ondersteunen. Geef bij het stylen van je haar voor dagelijks gebruik je voorkeur aan buigzame stylingproducten die niet hard drogen en je haar het kostbare gevoel van beweging geven dat we in de meeste nieuwe kapsels van Zac Efron zien.

Zac Efron getextureerd kapsel

DFree / Shutterstock.com

20. Zac Efron Haarstijl Voor Krullend Haar

Herenkapsels met een nat effect zijn altijd in trek geweest, vooral in de zomer. Pas op dat je niet overdrijft met het stylingproduct, anders verandert je haar in “vettig” in plaats van “nat”. Dit kapsel is goed voor krullend haar.

Nou, zoals je ziet, zijn kapsels en kapsels van Zac Efron een caleidoscoop van ideeën, waar elke man iets dicht bij hem kan vinden of iets dat een uitdaging lijkt. Het is duidelijk dat mannen van uitdagingen houden, dus …
Zac Efron medium krullend kapsel
Zac Efron medium kapsel met verbogen randen
Zac Efron kort tot middelmatig kapsel
Zac Efron kort tot medium schuin kapsel
Zac Efron kort getextureerd kapsel
Zac Efron kort ruig kapsel
Zac Efron bemanningscut
Zac Efron faux havik kapsel
Zac Efron bemanningscut
Zac Efron kort kapsel
Zac Efron kort stekelig kapsel
Zac Efron kort golvend kapsel
Zac Efron medium getextureerd kapsel
Zac Efron pompadour kapsel
Zac Efron gelikt achteroverkapsel
Zac Efron dandy kapsel
Zac Efron rommelig kapsel
Zac Efron korte grunge kapsel
Zac Efron getextureerd kapsel
Zac Efron verward kapsel